ERZURUM / OLTU - Oltu Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Dostlukların sevgi ile beslendiği, gönüllerin sevgi ile dolup taştığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm halkımıza kardeşlik, birlik, beraberlik, huzur ve bereket getirmesini dileriz.

Mrt

Bugün tüm kadınların özel günü! Her biri kendi alanında güçlü, üretken, yetenekli ve değerli. Siz kadınlar, dünyayı daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanabilir kılıyorsunuz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!
Dünyanın her köşesindeki kadınlara güçlü ve cesaretli olmaları için ilham veren bir gün kutlu olsun.

Kursiyerlerimizin Dikkatine!

11 Mart Ramazan itibariyle 17.00'da başlayan kurslarımız 19.30 itibariyle başlayacaktır.

Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde “Yeşilay Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası; ülkemizin de önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içermektedir.

Şbt

Halk Eğitimi Merkezimizde açılan El Sanatları İle ilgili kurslarımıza kayır olmak için Merkezimize gelerek detaylı bilgi alabilir ve kurslarımıza kayıt olabilirsiniz.

Şbt

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı öğrencilerin (engelli, tutuklu-hükümlü öğrenciler ile Ortadoğu Programına kayıtlı öğrenciler hariç )  2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.  Öğrencilerin sınavlara katılabilmeleri için 19 Şubat 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusunu almaları  gerekmektedir. Randevu işlemlerini öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 0 632 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için  resen atama yapılmayacaktır.

Randevu oluşturan öğrencilerin randevularında değişiklik yapılmayacaktır!

Şbt

Kursiyerlerimiz Öğretmenimiz Gökçe KESGİN eğitmenliğinde kağıt ip kullanarak çanta ve şapka yapmaktadırlar. Kursumuza katılmak için Halk Eğitimi Merkezimize gelerek form doldurabilirsiniz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı Ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi yayımlandı.

Şbt

Oltu Halk Eğitimi Merkezimizde yetişkinlere ve çocuklara Halk Oyunları kursu düzenlenmektedir. Erzurum barlarını öğrenen genç kursiyerlerimiz resmi bayramlarda Halk Oyunu gösterilerini sergileyeceklerdir.

Şbt

Oltu Halk Eğitimi Merkezi olarak II. dönem farklı kurslar ile eğitimlerimize devam ediyoruz. Kurslarımıza kayıt olmak için Halk Eğitimi Merkezimize gelerek form doldurmanız yeterlidir. Kurslarımız ücretsizdir.

Şbt

Sözlükte “yukarı çıkmak, yükselmek” anlamındadır. İslam inancına göre, Hazreti Muhammed'in, Allah'ın daveti üzerine Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandilimiz Mübarek olsun!

Şbt

Bir sene önce bugün, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü büyük bir facia yaşadık ve sadece 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler çok geniş bir alanda yıkım yarattı. Ülkemizi yasa boğan bu facia binlerce canımızı aldı ve geride kalanlara unutulması imkânsız bir acı bıraktı. Depremin yıl dönümünde yitirdiğimiz her bir cana Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri Oltu Halk Eğitimi Merkezimize gelerek kurumumuzu gezip kurslar hakkında ve yaygın eğitim hakkında bilgi edinmişlerdir. Kursları gezen öğrenciler kurslar hakıında ve Halk Eğitimi Merkezlerinin vizyon ve misyonları hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.